Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@16:22:41 GMT

بازار های فولاد کاهشی شدند

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۳۲۳۷۱

گزارش هفتگی بازارهای جهانی فولاد منتشر شد

سنگ آهن

به گزارش «کالاخبر» به نقل از فولاد ایران، هفته گذشته بازار سنگ آهن وارداتی در چین به شدت نزولی شد و قیمت از ۱۱۴ دلار اواخر هفته قبل تا ۹۱ دلار هر تن سی اف آر برای خلوص ۶۲ درصد شنیده شد. از ۳۱ جولای قیمت این ماده اولیه ۲۹ دلار هر تن افت داشته است. افت شدید تقاضا، بهبود عرضه برزیل و ابهامات زیاد بازارهای مالی وضعیت بازار این ماده اولیه را به شدت پر نوسان کرده و ظاهرا سقوط آزاد سنگ آهن که برای نیمه دوم سال ۲۰۱۹ برآورد شده بود شروع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خرید ها تنها برای رفع نیاز فوری کارخانه ها صورت گرفت و همه منتظر روشن تر شدن روند بازار نشستند.

در بازار سنگ آهن صادراتی ایران نیز قیمت ها به تبعیت از بازار جهانی نزولی بود و بنا بر گزارش یومتال، چهارشنبه گذشته جدیدترین قیمت برای سنگ آهن مگنتیت خلوص ۶۱ درصد ۴۵.۸ دلار هر تن فوب ثبت شد و سنگ آهن هماتیت صادراتی خلوص  ۶۱ درصد ایران نیز ۴۴.۲ دلار هر تن فوب بود.

قراضه

در بازار واردات ترکیه قیمت قراضه سنگین ۲۰-۸۰ پایان هفته حدود ۲۸۹ تا ۲۹۰ دلار هر تن سی اف آر بود در حالی که هفته قبل ۲۹۲ تا ۳۰۰ دلار بود. بازار در سکوت بود و فعالیت چندانی نداشت. حتی اغلب عرضه کننده ها تصمیم گرفته اند پیشنهاد ندهند و از بازار عقب نشسته اند.

قیمت قراضه صادراتی کلاس ۲ ژاپن در مزایده صادراتی ماه آگوست حدود ۳ دلار نسبت به ماه قبل افت داشت و ۲۶۲ دلار هر تن تحویل کنار کشتی ثبت شد. در بازار داخلی آن نیز قیمت خرید قراضه تا ۹ دلار ارزان تر شد.

در بازار داخلی امریکا قراضه خرد شده از ۲۷۹ دلار به ۲۸۲ دلار هر لانگ تن بهبود داشت.

بیلت

بیلت صادراتی چین هفته گذشته ۴۹۳ دلار هر تن فوب شنیده شد که در ثبات نسبی بود.بیلت صادراتی سی آی اس ۵ دلار ارزان تر شده و ۴۱۳ دلار هر تن فوب ثبت شد. البته عرضه کننده ها تمایل به فروش ندارند چرا که عرضه آگوستشان محدودتر است.

کمبود تقاضا بازار واردات بیلت را در جنوب شرق آسیا در سکوت نگه داشت و قیمت ها در ثبات بودند. قیمت های پیشنهادی ۵ دلار افت داشته ۴۴۰ تا ۴۴۵ دلار هر تن سی اف آر شنیده شد.

در ترکیه بیلت وارداتی ۴۱۵ تا ۴۲۵ دلار هر تن سی اف آر بود که ۵ تا ۱۰ دلار افت داشت. در بازار داخلی آن نیز بیلت ۴۲۵ تا ۴۳۵ دلار هر تن درب کارخانه بود.

مقاطع

میلگرد صادراتی چین هفته گذشته ۴ دلار ارزان تر شده و ۵۰۵ دلار هر تن فوب شنیده شد. در بازار داخلی چین میلگرد ۵۲۹ تا ۵۳۴ دلار هر تن درب کارخانه و در ثبات بود.

میلگرد صادراتی سی آی اس نیز در ۴۵۵ دلار هر تن فوب در ثبات بود. میلگرد صادراتی ترکیه ۴۶۰ تا ۴۶۵ دلار هر تن فوب و در ثبات نسبی بود. ولی خریداران بیشتر از ۴۵۰ تا ۴۵۵ دلار درخواست نمی دادند. در بازار داخلی نیز قیمت پیشنهادی میلگرد ۴۶۰ تا ۴۷۰ دلار هر تن درب کارخانه است.

در بازار داخلی اروپا میلگرد ۴۹۲ یورو هر تن درب کارخانه شنیده شد که ۳ یورو افت داشت. در بازار داخلی آمریکا نیز میلگرد در ۶۴۵ دلار هر شورت تن درب کارخانه ثبات داشت.

ورق

ورق گرم صادراتی چین ۸ دلار ارزان تر شده و ۴۹۳ تا  ۵۰۰ دلار هر تن فوب شد. انتظار می رود قیمت های صادراتی روزهای آتی ارزان تر شود. خریداران خارجی نیز سیاست انتظار در پیش گرفته اند. در بازار داخلی نیز افت ۷ دلاری مشاهده شده و ورق گرم ۵۲۵ تا ۵۲۶ دلار بود.

در بازار صادرات سی آی اس ورق گرم افت ۱۵ دلاری را تجربه کرد و ۴۷۸ دلار هر تن فوب شنیده شد. ورق گرم صادراتی ترکیه روزهای گذشته در ثبات بود و  آخرین بار ۵۰۰ تا ۵۰۵ دلار هر تن فوب شنیده شد. در بازار داخلی نیز کارخانه ها تا ۵۳۰ دلار هر تن درب کارخانه پیشنهاد دادند. در بازار واردات ترکیه ورق گرم ۵۰۵ تا ۵۱۰ دلار هر تن سی اف آر بود و معامله مهمی نهایی نشد.

در بازار داخلی امریکا ورق گرم  ۵۹۸  دلار هر شورت تن درب کارخانه و در ثبات بود. در بازار داخلی اروپا نیز ورق گرم ۵ یورو رشد داشت و ۴۷۵ یورو هر تن درب کارخانه شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: بازار های فولاد گزارش هفتگی سنگ آهن روز عرفه رادار فلق دعای عرفه درگیری محمودآباد صحرای عرفات معامله قرن منصور هادی حجت الله علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۲۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان‌ گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

بیشتر بخوانید: قیمت طلا، سکه و دلار پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت طلا به دلیل ناآرامی‌های ژئوپلیتیکی و تقاضای بانک مرکزی افزایش یافت و یکی از محرک‌های اصلی این افزایش قیمت، تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی جهانی و خانوارهای آسیایی است. در چین، چالش‌های بهبود اقتصادی پس از همه‌گیری و کاهش ارزش یوان که طی سال گذشته حدود پنج درصد در برابر دلار آمریکا ریزش داشته است، طلا را برای مصرف‌کنندگان محلی گران‌تر می‌کند. با وجود این، مصرف‌کنندگان چینی و هم بانک مرکزی چین مشتاقانه به دنبال طلا هستند.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی چین ذخایر طلای خود را برای ۱۷ ماه متوالی افزایش داده است که در این مدت ۱۶ درصد افزایش داشته است. بانک مرکزی چین تنها در ماه مارس، ۱۶۰ هزار اونس طلا به ذخایر خود اضافه کرد. به همین ترتیب، کشورهایی مانند ترکیه، هند، قزاقستان و برخی در اروپای شرقی خریداران فعال طلا در سال جاری بوده‌اند.

این انباشت نشان‌دهنده روند گسترده‌تری در بین بانک‌های مرکزی جهانی برای تنوع بخشیدن به ذخایر و کاهش وابستگی خود به دلار آمریکاست. قیمت طلا در پایان آوریل شاهد عقب‌نشینی بود، اما در این هفته پس از اینکه سیاست گذاران فدرال رزرو احتمال کاهش نرخ بهره را دادند، احساسات صعودی بازگشت.

فدرال رزرو در آخرین نشست روز چهارشنبه، با توجه به پیش‌بینی، موضع نرخ بهره خود را حفظ کرد. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اظهار کرد که هرگونه تصمیم گیری در مورد نرخ بهره در آینده مبتنی بر داده خواهد بود اما او افزود که افزایش نرخ در این مرحله بعید است.

اطمینان پاول که عملاً افزایش بیشتر نرخ بهره را رد کرد، به ماندن قیمت طلا در بالای ۲۳۰۰ دلار کمک کرد. نرخ‌های بهره پایین‌تر جذابیت طلا را افزایش می‌دهد زیرا معمولاً بازدهی دارایی‌های با درآمد ثابت مانند اوراق قرضه را کاهش می‌دهد. در همین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، علاقه سرمایه‌گذاران را به شمش افزایش داده است. طلا یکی از قدیمی‌ترین دارایی‌های امن محسوب می‌شود که در زمان ناآرامی ها و جنگ‌های ژئوپلیتیکی تقاضای زیادی داشته است.

قیمت طلا ممکن است از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

طبق گزارش اینوستینگ، راهبردشناسان‌ گلدمن ساکس با استناد به تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی بازارهای نوظهور و خانوارهای آسیایی، پیش‌بینی خود را حفظ کردند که این فلز گرانبها تا پایان سال به ۲۷۰۰ دلار در هر اونس تروی افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده افزایش ۱۷ درصدی است. آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر تحریم‌های مالی ایالات‌متحده با سرعتی مشابه از سال ۲۰۲۱ تشدید شود، قیمت طلا می‌تواند با ۱۶ درصد افزایش به ۳۱۳۰ دلار در هر اونس تروا افزایش یابد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229513 برچسب‌ها طلا

دیگر خبرها

  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز/ قیمت‌ها ریزشی شد
  • دلار باز هم نزولی شد
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • منتظر کاهش قیمت دلار باشیم؟
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)