Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از صدا و سیما، مهدی میراشرفی گفت: تمام گمرکات دنیا برای کنترل به سمت روش‌های ناملموس و نامحسوس در حال حرکت هستند.

رئیس کل گمرگ افزود: طبق برآوردها، علاوه بر ۱۶ دستگاه ایکس ری فعال در گمرکات کشور به ۵۰ دستگاه دیگر نیازمند هستیم.

وی گفت: دستگاه‌های ایکس ری موجود در گمرک امسال به خوبی توانست در مراسم اربعین در مرزهای جنوبی و غربی خدمت رسانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل گمرک در خصوص توان داخلی ساخت دستگاه‌های ایکس ری هم گفت: بخش اعظمی از نیاز گمرک را تولیدکنندگان داخلی می‌توانند تامین کنند و در همین راستا ۵ دستگاه ایکس ری از وزارت دفاع خریداری شده که از این تعداد دو دستگاه آن تحویل و فعال است و سه دستگاه باقی مانده تا پایان سال قرار بر تحویل است.

میر اشرفی در خصوص قراردادهای جدید گمرک برای خرید دستگاه ایکس ری هم گفت: در قراردادهای قبلی که به روش بی او تی بود، برای ساخت یک دستگاه سرمایه گذاری می‌شد بعد هم تحویل مالک می‌شد، اما در روش جدید هم که «بی او او» نام دارد به طور دائم مالکیت دستگاه برای سرمایه گذار خواهد بود.

وی گفت: در روش جدید قرارداد «بی او او» به تازگی با یکی از تولیدکنندگان داخلی قراردادی بسته شده که در بزرگترین درب خروجی گمرک کشور طی ۱۰ ماه آینده یک دستگاه ایکس ری نصب و زیر بار خواهد رفت.

میر اشرفی گفت: جلسات خوبی با اتاق بازرگانی کشور داشتیم در بحث برون سپاری اتفاقات خوبی افتاده که تولیدکنندگان داخلی برای تامین گمرکات اقدام کنند به نحوی که اسکن از طریق دستگاه انجام می‌شود و ما به ازای ریالی آن به سرمایه گذار تحویل می‌شود و تصاویر و دیتاها به گمرک اختصاص داده می‌شود.

وی ادامه داد: در این روش هم بار هزینه‌ای از روی دولت برداشته خواهد شد و هم این که گمرکات به خوبی تجهیز خواهند شد و بخش خصوصی و تولیدکنندگان هم چرخ تولیدشان می‌چرخد.

میراشرقی در خصوص نحوه قرارداد با تولیدکنندگان داخلی هم گفت: در ابتدای امسال برای مراحل قرارداد خرید و نصب ایکس ری در گمرکات به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان داخلی فراخوان عمومی داده ایم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بخش خصوصی سرمایه صدا و سیما گمرک گمرک ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۵۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، محمد سیاری گفت: ایده ساخت دیتالاگر درون چاهی قابل حمل در گروه آب زیرزمینی مدیریت مطالعات پایه منابع آب برای اولین بار مطرح و پس از همفکری و نهایی شدن طرح آن با همکاری شرکت دانش بنیان کنترل توان نوین پویا به مرحله ساخت رسید.

کارشناس مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با بیان اینکه این دستگاه با موفقیت آزمایش شد، افزود: این دستگاه به منظور ثبت خودکار داده‌های سطح آب در آزمایشات پمپاژ طراحی شده و دارای فن آوری با دقت بالا همراه با پلان زمانبندی رکوردگیری پویا با ۵ مرحله بازه زمانی قابل تنظیم است.

وی خاطر نشان کرد: خروجی آمار برداشته شده توسط این دستگاه به صورت لحظه‌ای بر روی دستگاه تلفن هوشمند قابل مشاهده است و قابلیت دریافت فایل خروجی داده‌ها به صورت اکسل با مشخصات کامل نیز در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

سیاری افزود: استفاده از این دستگاه و فناوری آن گامی بزرگ در جهت انجام هر چه سریعتر و دقیق‌تر آزمایشات پمپاژ و نظارت بر عملیات آن بوده و به صورت چشمگیر سبب افزایش دقت و سرعت ثبت داده‌های آزمایشات پمپاژ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در فاروج
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون‌چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • نصب ۴۰ دستگاه آشکارساز چمدانی در گمرکات اجرایی کشور
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج